03.05.17

За сприяння обласної та районної федерацій в Арбузинському районі організовано вперше такого масштабу захід, як відкритий чемпіонат Арбузинського району з шахів. Участь в якому взяли 29 шахістів з Арбузинського, Доманівського, Єланецького та Веселинівського районів і міста Южноукраїнська.

 

Просторе, охайне, світле приміщення для обласних змагань люб’язно надав Арбузинський професійний аграрний ліцей, де, до речі, постійно відбувається підготовка обдарованих учнів в гурткових заняттях з шахів та шашок.

 

Згідно Положення про відкритий чемпіонат району, за швейцарською системою в 7 турів, суддівська бригада в складі провела турнір організовано і визначила переможця, яким став, гросмейстер з заочних шахів, кмс Володимир Дудьєв. з м. Южноукраїнська Друге місце впевнено посів Сергій Петренко, третє -  кмс Віктор Чернетченко з Єланця. Всі три переможці нагороджені грамотами, медалями та цінними подарунками.

 

За результатами чемпіонату району арбузинських шахістів трійка призерів має такий вид: Петренко С. -  чемпіон району 2017 року; друге місце – Ніколаєнко С., на третьому місці – Короткий С., всі також нагороджені грамотами, медалями і цінними подарунками.

 

Відзначено переможців і в номінаціях: в номінації ветерани – Короткий С.В., Неіщенко В.М., Гречин М.М., Кравченко В.І..

 

В номінації юнаки: Панчак Юрій, Ілюшкін Олексій, Молозовенко Євген. Подарунком відзначено наймолодшого учасника – 7-ми річну Машу Строітєлєву.

 

Учасники чемпіонату та гості мали можливість ознайомитись з історією федерації шахів району, переглянути виставку шахової літератури, а також поласувати солодощами з гарячим чаєм або кавою.

 

Учасники на згадку зробили спільне фото, подякували організаторам і побажали такий турнір зробити традицінним і проводити його щорічно.

 

За матеріалами районної федерації шахів

 

ТАБЛИЦЯ

ФОТО