14.05.18

12  травня 2018 року відбувся  турнір з шахів  на Кубок управління молоді, спорту та культури. Змагання проходили за коловою та швейцарською системами  7 турів, кожному учаснику давалось по 15 хвилин на партію (рапід) серед дітей, та 20 хвилин плюс 10 секунд за кожний зроблений хід серед дорослих.. На турнірі приймали участь шахісти з Южноукраїнська, Миколаєва,   Веселиново, Єланця, Первомайська та Арбузинки. В цілому два  кандидати у майстри спорту, дванадцять першорозрядників та шахісти різного рівня гри – 60 учасників.

 

У надзвичайно захоплюючій боротьбі перше  місце серед дорослих за додатковими показниками з  6,5 очками виборов кандидат у майстри спорту Володимир Дудьєв з Южноукраїнська,  друге посів шахіст із Миколаєва Іван Омельченко, на третьому також южноукраїнець Дмитро Кротов.

 

Серед юнаків до 15 років переміг  Артем Артем’єв з Первомайська, до 12 років першим був представник Миколаєва Ігор Малаков, в номінації до 10 років кубок отримав наш шахіст Ростислав Микитюк, та серед юних надій також став переможцем южноукраїнець Костянтин Дукмас.

 

Щиро вдячні за підтримку у проведенні турніру управління молоді спорту та культури, СК «Олімп» та ПК «Енергетик». Також обласній федерації шахів за інформаційну підтримку. Сподіваємося, що цей турнір стане традиційним у нашому місті та принесе користь у  розвитку нашого виду спорту.

 

ФОТО

Южноукраїнська федерація шахів